Servicii

PREZENTARE SERVICII  D.D.D SOLUTION ATAC

Pachetul nostru de servicii este aliniat cu normele europene in vigoare, folosirea celor mai bune si eficiente produse de pe piata interna si internationala cat si folosirea celor mai eficace procedee pentru combaterea daunatorilor ducand intotdeauna la rezolvarea problemelor beneficiarilor nostri.
Avem autorizatiile: DSP, DSV, Mediu, Primarie si in acelasi timp acordul firmelor producatoare pentru utilizarea substantelor. Substantele folosite de noi nu au efecte secundare asupra animalelor domestice si in special asupra oamenilor, ceea ce ne da posibilitatea revenirii asupra lucrarilor pana la eliminarea totala a focarelor de infectie.

La  semnarea contractului aferent serviciilor DDD se vor pregati  toate  autorizatiile necesare legislatiei in vigoare ,  procesele verbale de prestari servicii  si informatii detaliate despre produsele folosite ,  eticheta , fisa tehnica , fisa de securitate , prospect , compozitie si avizul sanitar al produsului.

O noua abordare a conceptului DDD

SC SOLUTION ATAC SRL este o societate noua , atenta la nevoile dumneavoastra, cu o abordarea noua in domeniul serviciilor de curatenie, DDD si FITO. Ofera solutii si servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cele mai mici preturi. Firma dezinsectie, deratizare dezinsectie autorizata si certificata de Primaria Ilfov.

Ne adaptam oricaror solicitari si elaboram o strategie specifica fiecarui client,cu solutia perfecta pentru fiecare locaţie, indiferent daca este vorba de imobil, spatiului de lucru, spatii comerciale, spatii industriale sau zone verzi deschise.

Combatem şi prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor şi germenilor patogeni, surse permanente de boli şi pagube materiale, folosind metode de lucru actuale cu substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative înalte.

Daca sunteti hotarati sa apelati la unul din serviciile noastre, un specialist al companiei se va deplasa in locatia dumneavoastra, va face evaluarea si va prezenta oferta de pret precum si un program in functie de necesitati.

Punem la dispozitia potentialilor nostrii clienti contracte pe temen scurt, mediu si lung in functie de cerinte si buget. Ne desfasuram activitatea atat in Bucuresti cat si zonele limitrofe.

[one_third] Deratizare
servicii deratizare
deratizare, dezinsectie
deratizare gradinite
deratizare rozatoare
deratizare blocuri
deratizare hale
deratizare Bucuresti
deratizare cabinete medicale
deratizare restaurante
deratizare baruri
deratizare parcuri
deratizare gradini
deratizare spatii verzi
[/one_third] [one_third] DEZINSECTIE
dezinsectie gradinite
dezinsectie gandaci
dezinsectie blocuri
dezinsectie hale
dezinsectie Bucuresti
dezinsectie cabinete medicale
dezinsectie restaurante
dezinsectie baruri
dezinsectie apartamente
dezinsectie gradini
dezinsectie spatii verzi
[/one_third] [one_third] DEZINFECTIE
dezinfectie gradinite
dezinfectie birouri
dezinfectie blocuri
dezinfectie hale
dezinfectie Bucuresti
dezinfectie cabinete medicale
dezinfectie restaurante
dezinfectie baruri
dezinfectie apartamente
dezinfectie fast-food-uri
dezinfectie spatii comeciale
[/one_third]

Eficienta maxima. Costuri minime. Satisfactie garantata.

Ne dorim sa va putem ajuta !

  • Oferim servicii personalizate pentru fiecare locatie in parte, orice spatiu este diferit, de aceea este necesara crearea unui pachet de servicii personalizate DDD ( deratizare dezinsectie dezinfectie )
  • Pentru orice cerere de oferta, recomandam serviciile noastre si dumneavoastra alegeti.
  • Mai multe alternative, mai multi clienti fericiti

De ce noi ?

  • Intelegem ce doriti
  • Stim ce facem
  • Lucram rapid si suntem flexibili
  • Preturile noastre reflecta direct complexitatea proiectului
  • Ne place sa construim relatii pe termen lung