Magazin

Insecticide, raticide, echipamente si produse deratizare, dezinsectie

Insecticide, raticide, produse utile pentru deratizare si dezinsectie sunt  prezente la magazinul nostru alaturi de capcane insecte, sisteme antirozatoare si echipamente si aparatura pentru prestarea serviciilor de deratizare si dezinsectie.

 • Fără categorie

  Fără categorie (2)

 • Echipamente DDD

  Echipamente DDD (72)

  Echipamente pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe care le oferim se utilizeaza pentru pentru diverse tipuri de tratamente, in spatii interioare si exterioare. Aparatura pe care o furnizam pentru dezinsectie contine atomizoare, pulverizatoare ULV (generatoare ceata rece, nebulizatoare), foggere (termonebulizatoare, generatoare de ceata calda), pompe mecanice (pulverizatoare de presiune joasa, vermorele). Alimentare echipamentelor este electrica sau cu motoare pe benzina (cu amestec, baie de ulei) sau diesel. Pulverizatoarele se pot utiliza pentru tratamentele de dezinsectie urbana, a locuintelor, a spatiilor verzi, fermelor, solarelor si serelor. Deasemenea pulverizatoarele se pot folosi la serviciile de dezinfectare. Gasiti informatii si detalii despre aceste echipamente si aparate accesand linkurile subliniate in textul de mai sus.
 • Produse recomandate

  Produse recomandate (29)

  Produse folosite in serviciul de deratizare , dezinsectie, dezinfectie.
 • Capcane adeziv lipici

  Capcane adeziv lipici (29)

  Carton , plastic, lemn adeziv cu arome pentru monitorizarea si capturarea rozătoarelor, insectelor , fără a fi necesară utilizarea otrăvii. Adezivul special al capcanei este eficient chiar si la temperaturi joase si la alte conditii dificile de mediu. Capcana de unică folosintă poate fi aruncată după îndepărtarea capturii.
 • Produse D.D.D Colkim

  Produse D.D.D Colkim (13)

  producător de produse de control al rozătoarelor şi insectelor.
 • Insecticide

  Insecticide (57)

  Insecticidul este un compus chimic utilizat pentru combaterea insectelor. Originea etimologica a cuvantului deriva din limba Latina si inseamna literalmente a ucide insecte. Insecticidele sau pesticidele sunt substanțe chimice care omoară, sau impiedică inmulțirea insectelor dăunătoare. Insecticidele au in continut substante naturale sau sintetice folosite pentru combaterea insectelor daunatoare sau parazite printre care se numara cypermethrina, tetramethrin, cifenotrin, permetrin, deltametrin, extract de piretru, piperonilbutoxid. In functie de substanta activa pe care o contine insecticidul ofera un diferit efect, knock out sau remanenta. In acelasi timp compozitia acestuia favorizeaza atacul anumitor tipuri de insecte dar pot oferi si un spectru larg de actiune.
 • Raticide si rodenticide

  Raticide si rodenticide (17)

  Rodenticidele, denumite si rodenticide, sunt o categorie de produse chimice de combatere a dăunătorilor destinate distrugerii rozătoarelor. Raticidele au la baza substante active anticoagulante care actionează prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului, provocandu-i acestuia o hemoragie generalizată, astfel incat animalul moare in intervalul de 3 - 8 zile de la ingerarea dozei letale. S-a observat totusi o moarte mai rapida, in 2 - 3 zile, in cazul in care animalul consuma o cantitate mai mare. Anticoagulantele sunt definite ca cronice, decesul survine incet, dupa ingerarea dozei letale, rar mai devreme, cu doza unica (a doua generatie) sau mai multe doze (prima generaţie) rodenticide, hotarand prin blocarea eficienta a ciclului de vitamina K, rezultand in incapacitatea de a produce factorii esentiali de coagulare a sangelui (in principal factorilor de coagulare II (protrombină), VII (proconvertin), IX (factor de Crăciun) şi X (factor Stuart)).
 • Capcane daunatori

  Capcane daunatori (60)

  Capcanele sunt dispozitive cu ajutorul carora se prind daunatorii. Acestea pot actiouna impotriva insectelor taratoare, soarecilor, sobolani, pisicilor, cainilor, serpilor, s.a.m.d. In functie de tipul cum actioneaza acestea pot: - capcanele adezive. Un suport solid pe care se aplicat adezivul care contine atractantul sau daca nu peste care se adauga momeala. Poate fi sub forma de tavita, placaj de lemn. Adezivul nu este toxic. Ideal pentru folosirea in gospodarii, depozite si magazii. Sunt denumite si capcanele cu atractant pentru ca au in compozitia lor o substanta ce contine un stimul de atractie fata de "prada". Se mai numesc capcane cu atractant alimentar sau atractant sexual. - capcanele mecanice. Capcane mecanice pentru capturare si uciderea cartitelor si rozatoare. Acestea pot fi utilizate repetitiv fiind mai eficiente din punct de vedere financiar decat cele adezive. - capcanele autoblocante. Capcanele multiple pentru soareci, sobolani, pisici, caini sunt denumite si capcane de tip cusca.
 • Acaricide

  Acaricide (1)

  Acaricidele sunt o clasa de combinatii chimice insecticide folosite la combaterea acarienilor. Acaricidele reprezinta o substanta chimica ce omoara paianjenii (Acarieni) microscopici, daunatori ai plantelor de cultura. Substantele acaricide pot avea actiune generala asupra acarienilor (omoara adultii, larvele si ouale) sau actiune specifica (ucid numai anumite stadii).
 • Electroinsecticide

  Electroinsecticide (47)

  Electroinsecticidele sunt aparate ce folosesc razele ultraviolete pentru a atrage insectele. Acestea pot avea banda adeziva sau pot fi cu electrocutare. Foloseste razele ultraviolete pentru a atrage insectele (muste, tantari, gandaci) iar acestea raman lipite pe banda adeziva sau sunt electrocutate. Insectele zburatoare sunt atrase de lumina UV a tuburilor speciale si de componentele aromatice ale placilor adezive. Insectele sunt capturate imediat ce ating placa adeziva sau electrocutate. Schimbarea benzii adezive se face la fiecare 45 zile in perioada de activitate intensa a insectelor (lunile mai-septembrie) iar in rest la 2-3 luni. Grilajul trebuie si el curatat o cand se incarca de insecte moarte. Tuburile UV se inlocuiesc la 12 luni, de regula la inceputul sezonului cald.
 • Dezinfectanti

  Dezinfectanti (16)

  Dezinfectantii sunt substante antimicrobiane care fie distrug toate microorganismele daunatoare de pe un material, fie le aduc la un nivel sigur. Foarte putine dezinfectante sunt capabile sa sterilizeze materialul pe care sunt aplicate, dar acest lucru depinde si de modul cum sunt aplicate. Dezinfectarea este procesul de indepartare a microorganismelor producatoare de boli. In procesul de dezinfectie, sporii bacteriilor nu sunt distrusi. Dezinfectantii sunt utilizati pe obiecte statice, spre deosebire de antiseptice, folosite pe tesuturi vii. Dezinfectia implica, de obicei, chimicale, temperaturi ridicate sau lumina ultravioleta. Natura dezinfectiei chimice depinde de tipul produsului utilizat.
 • Echipamente protectie

  Echipamente protectie (30)

  Echipamentele de protectie sunt folosite de prestatorii de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru a se proteja atunci cand se lucreaza cu substante nocive, toxice sau iritante. Echipamentele necesare unui prestaror de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt: masca de gaze integrala sau semi-masca, ochelarii de protectie (necesari doar daca utilizati semi-masca), manusile de protectie, combinezonul impermeabil si antichimic, cizmele/bocancii impermeabili si antichimici, sapca de protectie, lanterna frontala sau de mana.
 • Larvicide

  Larvicide (2)

  Larvicidele sunt utilizate in tratamente ce combat ouale si larvele impotriva carora se face dezinsectia, actiune ce nu permite formarea tesuturilor protective exterioare in timpul evolutiei larvelor, blocand completa dezvoltare a acestora si cauzand implicit moartea lor.
 • Repelenti

  Repelenti (13)

  Repelentii sunt lichide sau substante solide care, prin proprietatile lor organoleptice indeparteaza animalele, fie rozatoarele, insectele taratoare si zburatoare, porumbeii si alte pasari. Este modalitatea ecologica de a indeparta animalele fara a le face rau. Se aplica prin pensulare, prin pulverizare sau prin presarare in functie de modul de prezentare a produsului. Aceste solutii actioneaza impotriva cainilor, pisicilor, porumbeilor, cartitelor si serpilor.
 • Statii de intoxicare

  Statii de intoxicare (23)

  Statiile de intoxicare sunt "cutii" ce permit mentinerea in siguranta si ferite de alte animale, decat cele carora le sunt destinate, a substantelor rodenticide. Sunt recomandate atat in exterior cat si in interior, prevazute cu intrari multiple pentru a incuraja rozatoarele sa intre. Materialul din care sunt facute statiile difera de la carton, lemn, inox, plastic. Iar protectia impotriva animalelor nevizate se face cu ajutorul unor chei ce se potrivesc doar la acele modele. Unele modele de statii de intoxicare sunt fabricate partial sau total din materiale transparente permitand in acest fel vizulizarea gradului de infestare mult mai rapid, fara a fi necesara deschiderea statiei.