Formular returnare produs

Poți comunica intenția de a restitui produsul prin oricare din modalitățile de contact, adică prin scrisoare, e-mail sau telefon.

În cazul renunțării în scris, aceasta se consideră în termen, dacă a fost expediată în cel mult 15 zile lucrătoare la adresa noastră.

Articolul primit trebuie restituit prin curier sau poștă pe adresa noastră. În termen de 15 de zile de la primirea produsului, SC SOLUTION ATAC SRL va restitui prețul integral în contul specificat de client, ori, opțional, suma se poate folosi pentru noi cumpărături.

Este important de știut că restituirea produsului se face în contul clientului, deci costurile cu trimiterea prin curier sau poștă vă revin. Alte obligații de plată nu aveți.

Produse-dezinsectie.com nu va primi trimiteri cu ramburs!

La recepția produsului restituit, deschiderea coletului și verificarea conținutului se înregistrează video. Aceasta pentru a evita discuțiile ulterioare privind integritatea sau cantitatea articolelor retrimise.

Mai sunt întrebări pentru care nu am oferit răspuns?

Dacă ai întrebări la care nu ai găsit răspuns, ori anumite informații nu sunt destul de clare, poți să ne contactezi la adresa vanzari@produse-dezinsectie.com. Îți mulțumim anticipat pentru contribuția ta la îmbunătățirea serviciiilor noastre!