Aplicatia B2B

Clientii nostri au posibilitatea de a utiliza aplicatia B2B, in cazul in care vor dori sa aiba o evidenta clara asupra serviciilor pentru care au optat. In aceasta aplicatie orice persoana are posibilitatea de a gasi informatii despre datele de facturare pentru serviciile solicitate. Sunt disponibile si datele de contact ale firmei, ceea ce inseamna ca atunci cand veti utiliza aceasta platforma, va fi mult mai usor sa gasiti mereu la timp detaliile dorite despre firma ce ofera servicii ddd. Orice companie sau firma ar trebui sa ia in calcul utilizarea serviciilor ddd, pentru dezinsectie, deratizare si dezinfectie si exista si legi in acest domeniu ce stipuleaza acest lucru.
Utilizand aplicatia B2B veti avea posibilitatea de a mentine o evidenta clara asupra acestor servicii si veti avea ocazia de a vedea conditiile contractuale. Veti sti cand trebuie sa optati pentru serviciile ddd, conform contractului. Odata la cateva luni, este indicata dezinsectia, deratizarea si dezinfectia oricarui spatiu iar prin utilizarea aplicatiei veti avea ocazia de a sti exact cand va trebui sa faceti acest lucru. Toate datele si detaliile contractuale pentru serviciile ddd vor fi trecute in acest sistem, iar dumneavoastra veti primi date de logare pentru a avea mereu acces la aceste informatii.
Astfel, va puteti loga in patforma de fiecare data cand veti dori sa intrati in contact cu detaliile referitoare la firma ddd si la conditiile contractuale. Aplicatia este una foarte simplu de utilizat, ceea ce inseamna ca nu veti intampina niciodata dificultati in ceea ce o priveste, iar in cazul in care totusi se intampla acest lucru, veti avea posibilitatea de a primi suport tehnic din partea noastra. Este foarte important sa tinem mereu pasul cu tehnologia, deoarece aceasta ne ajuta foarte mult in serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Din dorinta de a lucra profesional, simplu si eficient am ales solutia crearii unei aplicatii online pentru clientii nostri. Aceasta le ofera posibilitatea de a avea o evidenta clara asupra serviciilor ddd pentru care opteaza.

Lasă un răspuns